Arbëri

Nesër ditë zie në Shqipëri në nderim të ushtarakes Hasanaj

Nesër ditë zie në Shqipëri në nderim të ushtarakes Hasanaj

Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka vendosur që nesër, datë 10 maj 2019, të shpallet dite zie kombëtare në nderim të nëntetares Zarife Muharrem Hasanaj, rënë në krye të detyrës gjatë misionit të saj jashtë vendit.

Sipas këtij vendimi, në të gjitha institucionet shtetërore flamujt do të ulen në gjysmështizë dhe në orën 12 do të mbahet një minutë heshtje.