Arbëri

Hapet ekspozita me fotografitë e gjenocidit serb të kryer ndaj shqiptarëve

Foto: Ksp
 

Në kujtim të Ditës së Evropës, Demokracia Studentore organizon ekspozitë ku prezantohet gjenocidi serb i kryer mbi popullatën civile në Kosovë.

DS njofton se për ta kundërshtuar izolimin e Kosovës që padrejtësisht po mbahet e izoluar nga BE, do ta organizoj një ekspozitë të gjenocidit dhe spastrimit etnik që e ka kryer Serbia mbi popullin civil në Kosovë, shkruan ksp.