Arbëri

Vendoset të shtohen patrulla policore nëpër shkolla pas dhunës së shfaqur

Vendoset të shtohen patrulla policore nëpër shkolla pas dhunës së shfaqur
 

Shtimi i patrullave policore nëpër shkolla është konkludimi që ka dalë nga një takim i ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, me ministrin e Brendshëm Ekrem Mustafa, drejtorin e operacioneve në Policinë e Kosovës Afrim Ahmeti, dhe me zëvendëskryetarin e Kolegjiumit të Drejtorive Komunale të Arsimit Blerim Thaçi, pas dhunës së shfaqur së fundmi nëpër shkolla.

Takimi thuhet se ka ardhur në kuadër të angazhimeve për gjetjen e një zgjidhjeje për shtimin e sigurisë në shkolla.