Arbëri

Pemët e perimet që shiten në Kosovë, me nivel të rrezikshmërisë 10-fish më të lartë se norma e lejuar

 

Qytetarët e Kosovës ushqehen me fruta dhe perime kryesisht të importuara.

Në bazë të një matësi të nitrateve në këto produkte, del se kosovarët ushqehen joshëndetshëm, raporton KTV.