Arbëri

VV: Korrupsioni në prokurim e tenderë, burim pasurimi për qeveritarët

VV: Korrupsioni në prokurim e tenderë, burim pasurimi për qeveritarët
 

Korrupsioni në vend është bërë barrierë për proceset integruese të vendit, liberalizimin e vizave, rritjen ekonomike, zvogëlimin e pabarazisë dhe forcimin e kapaciteteve të administratës publike, është thënë në një konferencë të mbajtur nga Lëvizja Vetëvendosje.

Ata kanë thënë se krijimi i koalicionit PAN me bashkëngjitjen e AKR-së kanë qenë shenjë ogurzezë se apetitet për korrupsion do të shtohen.