Arbëri

Dëmet që shkaktohen nga garancitë që i jepen Contour Globalit gjatë shfrytëzimit të TC “Kosova e Re”

 

Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në vazhdën e publikimit të infografikave për TC ‘Kosova e Re’ ngrenë shqetësimin mbi ndikimin e garancive që i jepen kompanisë Contour Global gjatë shfrytëzimit njëzet (20) vjeçar të Termocentrali ‘Kosova e Re’, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Qeveria e Republikës së Kosovës ka nënshkruar tetë (8) marrëveshje komerciale me kompaninë Contour Global për ndërtimin e TC ‘Kosova e Re’.