Arbëri

Haradinaj: S’është tragjike ikja e të rinjve, edhe unë mora zanat në Zvicër

Haradinaj: S’është tragjike ikja e të rinjve, edhe unë mora zanat në Zvicër
 

Kryeministrit Ramush Haradinaj nuk po i duket diçka e keqe ikja e të rinjve për në shtetet e perëndimit. Ai madje i ka inkurajuar ata të shkojnë dhe të punojnë në vendet si Gjermania. Sipas tij kjo është një shkollë e jetës.

Ai ka treguar se edhe vetë kur ka qenë i ri ka punuar në ndërtim kulmesh në Zvicër.