Arbëri

“Fake news-at” e Thaçit, Mustafës, Haradinajt e liderëve tjerë për liberalizim të vizave

“Fake news-at” e Thaçit, Mustafës, Haradinajt e liderëve tjerë për liberalizim të vizave
Festa e “liberalizimit” në vitin 2016
 

Më 9 shtator 2017, Ramush Haradinaj u zgjodh kryeministër i Kosovës. E me të ardhur në krye të këtij dikasteri premtoi menjëherë liberalizimin e vizave.

Sa ishte kandidat për Kryeministër nga koalicioni PAN, më 30 maj, kishte premtuar se brenda 90 ditësh do të ndodhë liberalizimi e qytetarët do të udhëtojnë pa viza. Por që atëherë, kujtojmë se janë bërë gati 2 vjet dhe liberalizimi s’ndodhi. Kryeministri mori postin, premtoi, dhe edhe sot, rreth 2 vjet më vonë, vazhdon të premtojë.