Arbëri

Masakra e Studimes, Kurti: Serbët s’duhen paragjykuar, por duhen gjykuar kriminelët serbë

Masakra e Studimes, Kurti: Serbët s’duhen paragjykuar, por duhen gjykuar kriminelët serbë

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, në 20 vjetorin e masakrës së Studimes së Vushtrrisë, ka kujtuar 116 shqiptarët e vrarë në këtë masakër e cila u krye për 2 orë.

Kurti thotë se në këtë aksion pati bastisje, plaçkitje e ekzekutim dhe se 116 shqiptarë u vranë për dy orë, që i bie se çdo minutë dikush vdiste në Studime të Vushtrrisë më 2 maj 1999.