Arbëri

Sektori privat vazhdon të prijë në shkeljen e të drejtave të punëtorëve, KDI i numëron ato

Foto ilustrim
 

20 punëtorë gjatë vitit 2018, vdiqën në vendet e tyre të punës, si pasojë e mungesës së kushteve dhe sigurisë në punë, por edhe të mbikëqyrjes joefikase të punëdhënësve nga Inspektorati i Punës.

Ndërsa, në pesë vjetët e fundit, në sektorin e sigurisë në punë, kanë humbur jetën 99 punëtorë në vende të ndryshme të punës, raporton KTV.