Arbëri

Meta nxit zërat e arsyeshëm për dekurajimin e përshkallëzimit të krizës në Shqipëri

Meta nxit zërat e arsyeshëm për dekurajimin e përshkallëzimit të krizës në Shqipëri

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka reaguar pas takimit që pati me partitë e vogla të Grupimit të Qendrës së Djathtë opozitar, njëherësh aleatë të Partisë Demokratike.

Me anë të një njoftimi për shtyp, Presidenca ka bërë publike disa nga pikat e diskutuara dhe shqetësimet e ngritura nga vetë Meta për situatën politike të krijuar në vend.