Arbëri

A po rrezikon Kosova edhe një arbitrazh me Telekomin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Gjatë kësaj jave kishte një letër që iu drejtua ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka nga komisioni hetimor për kontratën mes Telekomit dhe Z-Mobile ku u rekomandua që të mos vazhdohet kjo kontratë.

“Ne sot e kemi diskutuar edhe me kryesuesin e komisionit dhe do t’i përgjigjemi tash, javën që vjen. Kemi treguar që një rrugë e tillë nuk është rruga e duhur për arsye të ndërhyrjes potenciale të politikës në këtë proces. E dimë që kontrata është bërë nga një bord i Telekomit kohë më parë, një e tillë duhet të negociohet nga e njëjta strukturë që ndërtohet nga vetë Telekomi”, ka thënë Lluka në Rubikon të KTV-së.