Arbëri

Ndërtimtaria ndër sektorët më të rrezikshëm, arkitektët thonë se duhen mjete mbrojtëse dhe sigurim i vend-punishteve

 

Ndërtimtaria cilësohet ndër sektorët më të rrezikshëm të punës.

Nivelin e rrezikshmërisë e rrit edhe më shumë siguria e dobët në vendpunishte.