Arbëri

Vizitorët po e mbushin lokacionin turistik të Batllavës me mbeturina

 

Elena Ramadani, 12-vjeçare, po mundohet që ta pastrojë këtë pjesë rreth Liqenit të Batllavës, në mënyrë që të akomodohet për piknik me familjen e saj.

Ajo thotë se e pengojnë shumë mbeturinat dhe qytetarët duhet të vetëdijesohen, që të mos e ndotin ambientin, raporton KTV.