Arbëri

Seanca për të dyshuarit e ISIS-it, Arijan Kryeziu mbrohet në heshtje

Seanca për të dyshuarit e ISIS-it, Arijan Kryeziu mbrohet në heshtje

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, është duke u mbajtur seanca dëgjimore për tre personat e kthyer nga Siria në Kosovë, Agon Misini, Arijan Kryeziu dhe Visar Qukovci, ku pritet t'iu vazhdohet paraburgimi.

Ndërsa, të miturit Rexhë Tafaj, dje i është caktuar masa e paraburgimit prej një muaji.