Arbëri

Banorët e Ribarit të Madh rrëfejnë për ditën kur u masakruan 25 familjarët e tyre

Momentin kur i pa për herë të fundit dy djemtë dhe burrin e saj, Shemsie Vishesella e kujton edhe pas 20 vjetësh.

Të enjten janë kujtuar 25 të vrarët në fshatin Ribar i Vogël në Komunën e Lipjanit, ku në mesin e tyre ishte edhe një fëmijë 7-vjeçar, raporton KTV.