Arbëri

Haradinaj thotë se BERZH-i konfirmoi mbështetjen për projekte që zhvillojnë ekonominë në Kosovë

 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim presidentin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Suma Chakrabarti, me të cilin ka biseduar për projektet që janë duke u realizuar dhe për mundësinë e thellimit të bashkëpunimit ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe BERZH.

Siç njofton kumtesa nga kryeministria, gjatë takimit Haradinaj ka falënderuar presidentin Chakrabarti dhe Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për bashkëpunimin dhe përkrahjen e projekteve konkrete zhvillimore për Kosovën si dhe projekteve që ndërlidhen me Integrimin Ekonomik Rajonal, të financuara nga ana e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.