Telekomi nuk ia dorëzon Komisionit Hetimor të gjithë dokumentacionin

Telekomi nuk ia dorëzon Komisionit Hetimor të gjithë dokumentacionin

18 April 2019 11:03

Telekomi i Kosovës nuk i ka dorëzuar të gjithë dokumentacionin me kontrata Komisionit Hetimor Parlamentar, në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala.

Kryesuesi i Komisionit, Visar Ymeri theksoi se përfundimisht menaxhmenti i Telekomit ka dorëzuar një pjesë të dokumentacionit, por jo të tërin.

“Mendoj se duhet t’iu bëjmë edhe një kërkesë të korrigjuar për dorëzimin e disa kontratave tjera të Telekomit. Kërkojmë edhe një herë nga Telekomi kontratën ‘solaria’ për shqyrtim”, tha Ymeri.

Ai theksoi se nëse gjinden vepra penale për këto kontrata, Komisioni do ta dërgojë në prokurori lëndën për Telekomin, transmeton kp.

Ymeri kërkoi që shqyrtimi i dokumentacionit të sjellur në këtë komision, të shqyrtohet pa media.

Armend Zemaj, anëtar, tha se mosplotësimi i dokumentacionit për Komisionin Hetimor, ka dyshime për t’i ikë përgjumësisë.

Deputeti Milaim Zeka theksoi se për keqpërdorimet siç tha ai të mëdha që kanë ndodhur në Telekom, ky menaxhment duhet ta sjellë të gjithë dokumentacionin me kontrata.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme