Arbëri

Haradinaj thotë se po gënjejnë ata që po thonë se Kulla e Çakorri i janë falur Malit të Zi

Nga Gllogjani, vendlindja e tij, kryeministri Ramush Haradinaj, ka dërguar porosi për ata që synojnë ndryshim të kufijve me Serbinë.

Haradinaj ka thënë se do të vijë dita kur do të skuqen ata që po bëjnë veprime të padrejta në kohën kur Kosova po përballet me Serbinë dhe me idenë për ndryshim të kufijve.