Arbëri

Konstituohet Grupi i Deputetëve të Gjelbër të Kuvendit të Kosovës

Konstituohet Grupi i Deputetëve të Gjelbër të Kuvendit të Kosovës
 

Sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës u konstituua Grupi i Deputetëve të Gjelbër.

Kryesuese e grupit u zgjodh deputetja Mimoza Kusari-Lila, ndërsa zv/kryesuese Sala Berisha-Shala dhe Fatmire Kollçaku.