Arbëri

Kelmendi kërkon “koalicion kundër asfaltit”

Foto: Koha / ilustrim
 

Gazetari e producenti i KTV-së, Adriatik Kelmendi, ka dalë me një propozim në lidhje me derdhjen e buxhetit në asfalt.

Ai ka kërkuar një koalicion kundër asfaltit, dhe thotë se kjo është një kauzë për të cilën duhet të dalim në rrugë.