Arbëri

Thesari Amerikan premton vazhdimin e mbështetjes për Kosovën

Thesari Amerikan premton vazhdimin e mbështetjes për Kosovën

Ministri i Financave Bedri Hamza gjatë vizitës së tij zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është pritur në Thesarin Amerikan të Departamentit të Shtetit nga zyrtari i lartë i këtij institucioni, Larry McDonald, me të cilin ka diskutuar për kontributin që ka dhënë Thesari i Shtetit dhe për bashkëpunimin ndërmjet dy institucioneve.

Përmes një komunikate për media, bëhet e ditur se ministri Hamza e njoftoi z. McDonald për progresin që ka bërë Kosova në rrugën e vet të zhvillimit, për stabilitetin makro-fiskal, për detyrat që presin para për zhvillimin e vendit të cilat po adresohen me shumë kujdes për të pasur një rritje më të madhe ekonomike dhe zhvillim më të madh të shtetit tonë.