Arbëri

Përgjigje AGK-së: Raportimi në koha.net bazohet në fakte, reagimi i AGK-së është sulm i papranueshëm

Përgjigje AGK-së: Raportimi në koha.net bazohet në fakte, reagimi i AGK-së është sulm i papranueshëm
 

Shkrimi i publikuar të mërkurën në portalin Koha.net me titull “AGK-ja s’bashkëpunon me KPK-në në lidhje me rregulloren që ua kufizon mediave komunikimin me prokurorë” nga gazetarja e grupit “Koha”, Saranda Ramaj, është i saktë dhe i bazuar në deklarimet e zyrtarëve të Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Redaksia qëndron pranë këtij raportimi, dhe hedh poshtë pretendimet e AGK-së.