Arbëri

Thaçi s’pret ndryshim të marrëdhënieve me Serbinë as në takimin e Berlinit

Thaçi s’pret ndryshim të marrëdhënieve me Serbinë as në takimin e Berlinit
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, nuk pret diçka të re lidhur me raportet Kosovë-Serbi, nga takimi i Berlinit më 29 prill.

Ai thotë se takimi me liderët e Ballkanit Perëndimor do të jetë një takim rutinë e rritjes së vëmendjes së Gjermanisë dhe Francës për zhvillimet në Ballkanin Perëndimor.