Arbëri

Radhë të gjata para ambasadave për një vizë, thonë se ikin nga papunësia dhe humbja e shpresës

 

Dera e qendrës për aplikim për vizë të Kroacisë në Prishtinë, të mërkurën është bllokuar nga numri i madh i kosovarëve, shumica prej tyre të rinj në moshë.

Kjo është pamja që merr rruga e cila të çon në lagjen “Velani” të kryeqytetit, ku shumë të rinj nga i gjithë vendi, pothuajse çdo ditë, nga e hëna deri të premten, vijnë dhe presin në radhë të gjata dhe me orë të tëra për të aplikuar për vizë pune, raporton KTV.