Arbëri

MPMS inspekton respektimin e të drejtave të punëtorëve në Viva Fresh Store

MPMS inspekton respektimin e të drejtave të punëtorëve në Viva Fresh Store

Respektimi i të drejtave të punëtorëve dhe respektimi i ligjit të punës, kanë qenë arsyet që ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, ka vizituar sot qendrën tregtare Viva Fresh Store, nga ku ka thënë se do të jenë të pa kompromis ndaj atyre që nuk respektojnë të drejtat e punëtorëve.

Reçica u ka bërë thirrje edhe punëtorëve që të raportojnë të gjitha parregullsitë që i hasin gjatë punës së tyre.