Mustafa: Policia e Kosovës ndër më kredibilet në rajon Foto: Alban Bujari / Koha Ditore

Mustafa: Policia e Kosovës ndër më kredibilet në rajon

05 April 2019 14:27

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa ka thënë se Policia e Kosovës është policia më kredibile në gjithë rajonin.

Këtë deklaratë ministri Mustafa e bëri gjatë një ceremonie zyrtare për promovimin e zyrtarëve të Policisë së Kosovës.

“Gjithë kjo punë e policisë është bërë me punë në bashkëpunim me partnerët tanë, të cilët na ndihmojnë në mënyrë profesionale në ngritjen e cilësisë. Policia e Kosovës është një nga policitë më kredibile në gjithë rajonin. Nuk është vetëm vlerësim i imi, por edhe nga ndërkombëtarët. Policia është populli, e populli është policia. Siguria e shtetit është siguria e familjeve, qytetarëve, në investim, në shkollë në ngritjen e një familje të shëndosh në territorin e Kosovës. Iu uroj gradën që do të merrni dhe ta shfrytëzoni sa më mirë. Të jeni ju, kontribuuesit për sigurinë në përgjithësi në vend”, ka thënë Mustafa.

Në vazhdim policët e graduar:

Kolonel:

Fehmi Hoti

Agron Nezaj

Florie Hajra

Ahmet Nuredini

Sami Shabanaj

Nesaht Flugaj

Afërdita Mikullovci

Gazmend Hoxha

Agron Rukiqi

Kadri Arifi

Mentor Shabani

Ali Kllokoqi

Emin Beqiri

Nexhmi Krasniqi

Naim Rexha

Faton Alia

Hilmi Pacolli

Lumni Graishta

Agim Racaj

Nënkolonel:

Arsim Berisha

Arbnesh Ajvazi

Fazli Rugova

Bekim Halilaj

Clirim Hajdini

Bashkim Spahiu

Valdet Bujupi

Gëzim Zogaj

Bekim Ardian

Sinisha Militinoviq

Nenad Simiq

Hajriz Dida

Sllaghana Stojanoviq

Major:

Qamil Kroni

Veli Pronaj

Ahmet Xhosha

Driton Imeri

Besart Shaqiri

Ali Aruqaj

Vjollca Hoti

Nimon Januzi

Jeton Krasniqi

Avni Berisha

Jah Jahaj

Shemsi Haziri

Njiazi Canolli

Reshat Murseli

Ismajl Fejzullahu

Feriz Lahu

Lirim Osmani

Tush Markaj

Besim Hoti

Visa Guxhufi

Mendim Daka

Mirsad Kelmendi

Adnan Mehmeti

Xhavit Xhokli

Muhamet Jahiri

Vjollca Berisha

Rejan Dadihak

Bekim Bislimi

Agim Lipovica

Basri Kastrati

Imer Imeri

Besim Berisha

Rrahim Fazliu

Vehbi Zekolli

Arsim Krasniqi

Mahmut Salihu

Faik Krasniqi

Qazim Reka

Njiazi Jashari

Kapiten:

Njiazi Hasani

Aleksandër Filipoviq

Negjip Mekolli

Naim Buzaku

Arsim Roshaj

Ramë Bekaj

Laura Krekaj

Faruk Beqiri

Arbër Telaku

Aziz Osmani

Bekim Zogjani

Fitim Zahiti

Fatmir Beqiri

Ekrem Koliqi

Naser Sinani

Fatmir Balaj

Arben Dalipi

Ismet Dervishi

Nebonsha Qamiloviq

Hamit Rukiqi

Bekim Begaj

Ragip Bytyqi

Arsim Zekiq

Bardh Selmanaj

Sanije Kciku

Agim Vitia

Driton Morina

Sami Mehmeti

Ismet Reqani

Arsim Shala

Fazli Fazliu

Sylejman Halili

Nehat Suma

Faik Jahmurataj

Sofije Kozniku

Bekim Peci

Florim Klaiqi

Reshat Kovaqi

Merita Salihi

Drita Imeri

Nehat Daki

Enver Avdyli

Azem Krasniqi

Basri Shkodra

Bashkim Bytyçi

Feime Bajrami

Basri Zejnullahu

Dervish Haxhiaj

Nehat Abazi

Bashkim Bajrami

Mërgime Dobra

Reshat Bugaqku

Driton Morina

Naim Lahu

Emin Hoxhaj

Vedat Sherifi

Haxhi Kabashi

Në këtë ceremoni morën pjesë edhe përfaqësues të tjerë të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme