Arbëri

Bajrami: Kompromisi Kosovë-Serbi është arritur në vitin 2007

Foto: Koha
 

Është koha që të ulemi për të folur seriozisht njëri me tjetrin e jo përmes ndërmjetësve, ka deklaruar për FoNet kryeredaktori i “Kohës Ditore” Agron Bajrami.

Ai ka vlerësuar se ndërmjetësit gjithmonë imponojnë diçka dhe një ditë ikin nga tryeza e na lënë që ne të merremi me pasojat.