Arbëri

Deda: Kusari-Lila nuk di çka flet, partia në krizë të thellë

Deda: Kusari-Lila nuk di çka flet, partia në krizë të thellë

Kanë vazhduar përplasjet mes bashkëthemeluesve të Alternativës, Ilir Deda dhe Mimoza Kusari-Lila.

Në Interaktiv të KTV-së, Deda ka thënë se kryetarja e kësaj partie nuk po e di çka po flet dhe se partia është në krizë të thellë. Ai ka thënë se Kusari ka ndërruar fjalët dhe se e ka quajtur të pahijshëm faktin që ajo ka folur publikisht për përplasjet brenda partisë.