Arbëri

Masakra e Gjakovës një prej krimeve më mizore, 20 fëmijë e gra u dogjën në natën mes 1 e 2 prillit

 

“Kurrë Zoti ata mos i gëzoftë. Për ata lutem çdo ditë e çdo natë që çdo e keqe raftë mbi atë tokë, atë tokë të shkretë”.

Ky është mallkimi që do t’i përcjellë gjatë ata që ekzekutuan dhe vranë 20 fëmijë e gra brenda një shtëpie më 1 dhe 2 prill të ‘99-s në Gjakovë.