Arbëri

Kandidatët presidencialë të Maqedonisë me kodeks për zgjedhje korrekte

Kandidatët presidencialë të Maqedonisë me kodeks për zgjedhje korrekte

Kandidatët për president të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Blerim Reka, Stevo Pendarovski dhe Gordana Siljanovska-Davkova, sot në hapësirat e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) do të nënshkruajnë Kodeks për zgjedhje korrekte dhe demokratike.

Siç është kumtuar, ngjarjen e organizon Komisioni Shtetëror Zgjedhor në bazë të nenit 8-të të Kodit zgjedhor, shkruan Alsat.