Arbëri

VV: Angazhimi i grave parakusht për të arritur barazinë edhe në vendimmarrje

VV: Angazhimi i grave parakusht për të arritur barazinë edhe në vendimmarrje
 

Lëvizja Vetëvendosje thotë se angazhimi dhe kontributi i përbashkët i grave është parakusht për të arritur barazinë edhe në vendimmarrje.

Përmes një postimi në Facebook Vetëvendosje bën të ditur se ka mbajtur takime me gra në Mitrovicë dhe Besianë.