Arbëri

Tri shtete ballkanike i premtojnë Serbisë përkrahje në integrimin evropian

Tri shtete ballkanike i premtojnë Serbisë përkrahje në integrimin evropian
 

Udhëheqësit e katër vendeve të Ballkanit, Serbisë, Greqisë Bullgarisë dhe Rumanisë mbrëmë, në kryeqytetin rumun, e kanë nënshkruar Deklaratën e Bukureshtit.

Deklaratën e kanë nënshkruar tre kryeministra dhe një president: Viorica Dancila (Rumani), Boyko Borissov (Bullgari), Alexis Tsipras (Greqi) dhe Aleksandar Vuçiq (Serbi), transmeton Koha.net.