Arbëri

Jasharaj: Me kompensim të orëve zbehet arma e vetme e sindikatës

Jasharaj: Me kompensim të orëve zbehet arma e vetme e sindikatës

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, ka thënë për “Express Intervistën” e KTV-së se deklaratat e disa deputetëve gjatë seancës së djeshme të jashtëzakonshme për orët e humbura kanë qenë të pabaza dhe ofenduese.

Ai ndër të tjera ka deklaruar se kompensimi i orëve nuk do të ndodhë pasi që sipas tij, një gjë e tillë e zbehë rolin e sindikatës.