Arbëri

Mbi 1.850 punëtorë të Telekomit kundër vazhdimit të marrëveshjes me “Z-Mobile”

Mbi 1.850 punëtorë të Telekomit kundër vazhdimit të marrëveshjes me “Z-Mobile”
 

Mbi 1.850 punëtorë të Telekomit të Kosovës kanë nënshkruar peticionin kundër vazhdimit të kontratës me kompaninë “Z-Mobile”, të iniciuar nga Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së javën e kaluar.

Sipas kësaj sindikate, kontratat e dëmshme dhe siç i ka quajtur korruptive të lidhura ndërmjet organeve udhëheqëse të Telekomit me kompani jashtë kësaj ndërmarrjeje e kanë dëmtuar rëndë gjendjen në Telekom, shkruan Koha Ditore.