Arbëri

Thaçi dhe kryesuesi i Asociacionit Parlamentar të NATO-s në Kanada bisedojnë për bashkëpunimin në sektorin e sigurisë

Thaçi dhe kryesuesi i Asociacionit Parlamentar të NATO-s në Kanada bisedojnë për bashkëpunimin në sektorin e sigurisë

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, priti sot deputetin e Parlamentit të Kanadasë, Borys Wrzesnewskyj, njëherësh kryesues i Asociacionit Parlamentar të NATO-s në Kanada, me të cilin bisedoi për bashkëpunimin e Kosovës dhe Kanadasë, veçanërisht në sektorin e sigurisë.

Presidenti Thaçi u shpreh i kënaqur që Kosova dhe Kanadaja këtë vit shënojnë 10 vjetorin e marrëdhënieve diplomatike në mes dy vendeve dhe e falënderoi deputetin Wrzesnewskyj për përkrahjen e vazhdueshme që Kanadaja i ka dhënë Kosovës.