Arbëri

Familja Berisha nga Suhareka tash 20 vjet kërkon trupat dhe drejtësi për viktimat e masakrës

 

Në heshtje ka qenë kompleksi memorial për të vrarët e familjes Berisha në Suharekë, mëngjesin e së martës.

i papërfunduar, e në disa pllaka druri të rrëzuara, shihen emrat e viktimave të vrara në masakrën e 26 marsit të vitit 1999, që ishin gjetur në varrezën masive në Batajnicë të Serbisë, raporton KTV.