Arbëri

Haradinaj: Është bërë e vështirë t’i besohet Evropës

Haradinaj: Është bërë e vështirë t’i besohet Evropës
Foto: Koha

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se është bërë e vështirë t’u besohet fjalëve të përfaqësuesve të Evropës, duke e lidhur këtë me procesin e liberalizimit dhe dialogun me Serbinë.

Haradinaj pas mbledhjes së Qeverisë ka thënë se dialogu duhet të vazhdojë dhe se vendosja e pengesave s’është në rregull.