Arbëri

Rama ashpërson gjuhën ndaj opozitës dhe mediave

Foto: Alban Bujari / Koha Ditore
 

Ngjarja më e rëndësishme e javës që lamë pas në Shqipëri ka qenë kongresi zgjedhor i Partisë Socialiste për vetë kohën kur ai mbahej, kur Shqipëria po kalon një krizë politike, pas djegies së mandateve nga deputetët e opozitës dhe një vale protestash që e kanë pasuar këtë akt.

Kongresi elektoral i 23 marsit i Partisë Socialiste në Tiranë, përpos tjerash ishte edhe fotografimi i një demonstrimi force dhe provë muskujsh në politikë, shkruan sot Koha Ditore.