Arbëri

Ymeri takohet në Tiranë me dy ministrat nga Kosova të Qeverisë Rama

Ymeri takohet në Tiranë me dy ministrat nga Kosova të Qeverisë Rama
 

Nënkryetari i Partisë Socialdemokrate dhe deputeti i kësaj partie, Visar Ymeri, ka marrë pjesë të shtunën në Kongresin Elektoral të Partisë Socialiste në Shqipëri, me ç’rast është takuar me dy ministrat nga Kosova, Gent Cakajn dhe Besa Shahini.

“Kënaqësi të marrë pjesë në Kongresin Elektoral të Partisë Socialiste të Shqipërisë, ku ishim të ftuar si Parti Socialdemokrate. Me këtë rast, nder i veçantë edhe takimi me dy ministrat nga Kosova në qeverinë shqiptare; Ministrin e Punëve të Jashtme, z. Gent Cakaj, dhe Ministren e Arsimit, znj. Besa Shahini”.