Arbëri

Haradinaj thotë se është koha e duhur që secili ta korrektojë vetveten

Haradinaj thotë se është koha e duhur që secili ta korrektojë vetveten
 

Nën kryesimin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, është mbajtur takimi i radhës i nivelit të lartë të sundimit të rendit dhe ligjit, në të cilën janë prezantuar të arriturat e fundit, nga institucionet përkatëse të Republikës së Kosovës, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Në këtë takim, është diskutuar për rastet e shënjestruara, gjendja e zbatimit të tyre, hapat e ndërmarrë dhe sfidat, mosndëshkueshmëria dhe lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.