Arbëri

Gjobitja dhe paditë e KEDS-it ndaj qytetarëve për vjedhje të rrymës, po konsiderohen të paligjshme

 

Kompania për Furnizim dhe Distribuim të Energjisë Elektrike, KEDS, jashtëligjshëm i ka gjobitur dhe i ka paditur në gjykatë 3.532 qytetarë.

Gjatë vitit 2017, ata pretendojnë se 2.296 qytetarë kanë ndërhyrë në njësor elektrikë me qëllim të vjedhjes së energjisë, raporton KTV.