Arbëri

Ushtarët e Kosovës dhe të Shqipërisë, bashkë në trajnimin për kërkim-shpëtim malor

Foto: Olta Xhaçka / FB
 

Bashkëpunimi ushtarak mes Kosovës dhe Shqipërisë është duke vazhduar në fusha të ndryshme.

Kësaj radhe, efektivë të batalionit të Mbështetjes Rajonale të Shqipërisë janë bërë bashkë me kolegët nga FSK-ja për një trajnim malor.