Arbëri

Shtohen ankesat e klientëve për bankat në Kosovë

 

Bankat dhe institucionet tjera financiare po vazhdojnë të mbajnë primatin e shkelësve më të mëdhenj të të drejtave të konsumatorëve.

Numri i ankesave në BQK është duke shënuar rritje çdo ditë.