Të premten në “Cosmo”, E-Lojërat nga pasioni e deri te varësia

Të premten në “Cosmo”, E-Lojërat nga pasioni e deri te varësia

14 March 2019 17:00

Tregu i lojërave virtuale është shndërruar në një botë paralele me të realen, saqë për shumë fëmijë dhe adoleshent është tërheqës deri në varësi.

Se çfarë luajnë fëmijët dhe të rriturit, sa orë në ditë janë në gjendje të luajnë, cilat janë efektet negative dhe a ka diçka pozitive nga këto lojëra, do të flitet këtë të premte në emisionin “Cosmo” në KTV.

Emisioni nis në ora 21:00.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme