Arbëri

Kosova ende e rrezikuar nga ekstremizmi i dhunshëm

Kosova ende e rrezikuar nga ekstremizmi i dhunshëm
 

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) mbajti sot konferencën rajonale me temën “Kërcënimet nga ekstremizmi i dhunshëm në Kosovë dhe rajon – Çka tutje?”, ku u tha se pavarësisht punës së bërë, nuk është eliminuar rreziku ndaj kësaj dukurie në shoqërinë kosovare.

Alain Ancion, koordinator për siguri në Ambasadën e Mbretërisë së Holandës, tha se edhe nga Holanda mbi 300 persona u janë bashkuar grupeve terroriste.