Arbëri

Ambasadorët në Maqedoni: Policia e ka në duar të ndalë dhunën

 

Ambasadorët në Maqedoni kanë deklaruar se situata e eskaluar është tërësisht e papranueshme dhe kanë apeluar nga të gjithë që të shmangin dhunën.

Në një konferencë për media, pas eskalimit të situatës në Kuvendin e Maqedonisë që erdhi pasi Talat Xhaferi u zgjodh kryeparlamentar, ambasadorët kanë deklaruar se Policia është përgjegjëse që këto akte dhune të mos ndodhin.