Arbëri

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas

Sot shënohet 8 Marsi - Dita Ndërkombëtare e Gruas dhe për nder të kësaj dite, në Kosovë do të ketë aktivitete të shumta.

Tek shqiptarët kjo ditë njihet edhe si Dita e Nënës.