Arbëri

LDK-ja bën homazhe në Prekaz, Rifat Jashari kërkon unitet të skenës politike për zhvillimin e vendit

LDK-ja bën homazhe në Prekaz, Rifat Jashari kërkon unitet të skenës politike për zhvillimin e vendit
 

Anëtarë të kryesisë të LDK-së, kryetarë të degëve dhe aktivistë kanë bërë homazhe te Kompleksi Memorial në Prekaz dhe kanë vizituar familjen Jashari.

Në emër të kryesisë, Sekretari i Përgjithshëm i LDK-së, Ismet Beqiri, ka falënderuar Rifat Jasharin për pritjen.