Arbëri

Sot mblidhet Kryesia, Haradinaj kërkon seancë të jashtëzakonshme për Platformën e dialogut

Sot mblidhet Kryesia, Haradinaj kërkon seancë të jashtëzakonshme për Platformën e dialogut
 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot për të caktuar ditën e mbajtjes së seancës së jashtëzakonshme, të kërkuar nga kryeministri i Kosovës për përgjegjësitë e delegacionit shtetëror për dialogun me Serbinë si dhe finalizimin e platformës së dialogut, shkruan Koha.net.

Kryesia pritet të mblidhet sot në orë 15:00 me këtë rend të ditës: